Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem TV supraveghere
425844 lei
Brand
SUPRAVEGHERE TV
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea noastra autorizata de catre MIRA-IGP-DOP,ISU si M.C.T.I. cu Acord nr.219 pentru lucrari specifice de supraveghere electronica, are deosebita placere sa va supuna atentiei o scurta prezentare a unui sistem de supraveghere performant, la un ridicat raport calitate-performata/pret:
SISTEM   COMPUTERIZAT MODERN DE SUPRAVEGHERE  VIDEO

Sistemul este complet digital si conceput in jurul unui computer specializat, robustizat si performant DVR de ultima generatie din import cu posibilitate de vizualizare Ğ in timp real-live ğa tuturor imaginilor (sau numai a celor in miscare programate,pina la  10 arii pe fiecare camera video) si inregistrare a tuturor imaginilor sau numai a celor in miscare pe un harddisk.

Imaginile sunt date  de camere video de inalta rezolutie cu celula SONY, avind in dotare obiective performante autoiris si varifocale, dupa caz.

Sistemul permite o multitudine de facilitati utile printre care si posibilitatea urmaririi la distanta in retea cablata sau radio, modem,de la un PC-AT, preluari si prelucrari imagine cu programe adecvate, zoomari, asignarea numai a anumitor camere pe un monitor normal, a tuturor sau numai a celor cu imagini in miscare.

Deasemenea sistemul permite ca pe monitorul computerului sa se vizualizeze la un moment dat inregistrari din diverse perioade, in timp ce pe alt monitor  se vizualizeaza ce se intimpla acum.Sistemul este dotat si cu alarma sonora la miscare pe orice videocamera.Sistemul permite reglarea  numarului de cadre/sec la inregistrare.Cautarea stocarilor se face rapid dupa data.

Sistemul este protejat prin parole si este greu de sabotat fiind necesara sursa UPS inteligenta autonoma.
Societatea noastra a montat cu succes asemenea sisteme in circuitul bancar al  BCR din jud.Alba si Hunedoara, BRD, Romexterra, Carpat Cement Holding SA, S.N.Petrom SA ,MITTAL STEEL SA, DGFP,ROMEXTERRA, SAN PAOLO IMI,MARMOSIM  etc.., fiind avizate  MRAI-IGP DOP.

Asiguram proiectare, solutii tehnice adecvate situatiei dvs., avize, montaj, softuri licentiate , garantii si postgarantii.

Cu stima,
Ing.Buda Dorin
Din Gura in Gura