Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii de securitate, supraveghere, efractie
4258 lei
Brand
SERVICE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
S.C.COM-ELECTRO-SERVICE SRL, unitate autorizata de catre M.I.-I.G.P(Sisteme efractie), Comandamentul Trupelor de Pompieri Militari(Sisteme incendiu) si Ministerul Comunicatiilor(televiziune cu circuit inchis si sisteme de comunicatie), autorizari obligatorii pentru instalarea si intretinerea sistemelor de alarmare, avind personal cu inalta calificare, autorizat M.I.R.A.-I.G.P.,M.I.R.A..-I.S.U.,M.C.T.I., scolarizat  si atestat la firme de renume:Bentel Sistem, United Trade International, Honeywell-S.U.A., Novar Electric(eff-eff, ESSER-Germania) s.a, are deosebita placere de a supune atentiei dvs. oferta sa de servicii de calitate privind intretinerea  sistemelor de securitate instalate la obiectivele dvs., in conformitate cu legislatia in vigoare(Legea 333/2003, HG1010/2004, OG60, Legea 327/2006):

-inspectii si revizii periodice la sistemele de alarmare la efractie si incendiu inclusiv la sistemelor de comunicatie aferente (daca exista), supraveghere TV, centrale telefonice digitale, interfonie si control acces-cu contract de service.

-asiguram mentinerea pametrilor proiectati ai sistemelor de alarmare.
-asiguram piese schimb, executam inlocuiri de module si  reparatii.
-asiguram extinderi si modernizari sisteme de securitate conform avize, norme M.I.,sau aducerea celui existent in limitele normelor M.A.I., proiectare si obtinere avize M.A.I.
-interventie tehnica promta si competenta la solicitarea beneficiarului.
-conectarea sistemelor de avertizare la dispeceratele specializate de interventie rapida.

Avem in dotare masini de interventie echipate cu SDV corespunzatoare, scari, masini de gaurit cu percutie, schele multietajate pentru lucrul la inaltime, calculatoare portabile cu soft specializat, tot ceea ce este necesar pentru aducerea la parametrii proiectati a instalatiilor respective.

Tinem permanent legatura cu mai multi producatori de echipamente profesionale din domeniul sistemelor de securitate:Honeywell, eff-eff, ESSER, Panasonic, Ikegami Electronics, Optex, DSC, Scantronic, Sony, JVC, Philips, Bosch, LG, etc.

Modul de asigurare al service-ului se va explicita in contractul de service, in functie de solicitarile beneficiarului, starea tehnica a instalatiei si in concordanta cu legislatia in vigoare.

Cu stima,
Administrator:
Ing.Buda Dorin
Din Gura in Gura